Säsongen börjar snart om igen

Säsongen 16/17 är slut sedan ett par veckor tillbaka. Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om sista tävling och summera säsongen men hon bakom tangenterna har varit lite lat.

Säsongens sista tävling var Grönklittsjakten. Dag 1 var 5 km skejt, i blött och tungt före. Körde på bra men formen saknades helt och benen var tunga efter 2 km, så hääärligt. Åkte in på 3e åktid bland tjejerna 19-20, med 1,5min till 2a och 1min ner till 4e tjej. Laddade om för ytterligare en slitig andra dag. Klassisk jaktstart stod för dörren på söndagen, 5km skulle avverkas i något som liknande snö och spår. Jag hade inte någon bra uppvärmning då fästet inte funkade, hade helt enkelt för tunt lager med klister och inte nog med det så fick jag erfara hur det var att vara tjej på en tävlingsplats. Tur nog har Grönklitt en liten livsmedelsaffär och ett paket bindor kunde inhandlas, för 40 SPÄNN! Helt galet, rena rånet men vad ska man göra?! Jag stod på start med målet att inte bli omkörd av 4e tjej och plocka på tjejen framför. Jag gick ut stenhårt och det höll ca 1 km tills det börjar gå uppför, där visade sig att fästet funkade ännu sämre för jag blev stressad för att fästet inte funkade. Resulterade i kass åkning, energin tröt, saxade mig uppför alla små kullar men jag kom i mål. Blev tredje tjej i mål iaf. Pulsrekord båda dagrana, 211 och 212, men när kroppen både ska ta hand om en menstruation och tävla  är det inte konstigt att allt inte funkar som det ska.

 

Veckorna efter har bara njutits av.  Jag har glassat runt i solen och till och med åkandes i tshirt flertalet gånger. Jag har åkt på skare för första gången i mitt liv, vilket var sjukt kul dock säger dom som kan att i år har det inte varit något bra skare-år.

Jag har även hunnit med en tripp hem och vidare till Gotland. Väl på ön, som tyvärr inte levererade det vårvädret jag var ute efter, så blev det träning, massa godis och god mat. Hann även med lite shopping, turistande och en besök på Izas uppfödares gård där dom hade massa lammungar! Hur gos?!!

Påsken firades först med jobb på Commerce, där jag delade ut godis till alla besökare å Commerce vägnar. Utklädd till påskhare gick jag omkring i köpcentret och delade ut godis hela dagen till shopping och godissugna besökare. Påskaftons kväll spenderades ihop med alla härliga tjejer hemma i Tidaholm. God mat och god dryck gav kvällen en bra början och den avslutades dansandes på Bogrens. Passade på att träffa så många som möjligt när jag var hemma, blev en sväng till Göteborg där jag och Erika bara myste och besökte Hagabadet för yoga och mysig dag.

Det bar upp till Mora på torsdagen igen. På kvällen gjorde jag mitt första pass på simhallen i Mora, där jag nu har varit på flera inlärningspass. Jag kommer jobba där som vikarie, vilket ger en inkomst både på bankkontot och erfarenhetskontot. Under lördagen bar det av till Sälen och SkiRocken. En riktig rolig dag och kväll, som fick avrunda allt partande på ett tag.

Söndagen bestod av packning och tvättning inför vår träningsresa till Mallorca. Kommer ett blogginlägg om bara resan!

Kram på er ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s