Början på nytt läsår 

Nu är första två veckorna på mitt andra läsår i Mora, avklarad.  Flytten gick hit 20e augusti med en fullproppad bil. Kul att träffa alla nya klasskamrater men mindre kul att packa upp alla tusen saker…

Mina två träningsveckor innan skolan drog igång var väl under all kritik, men jobbade istället och njöt av att umgås med vänner o familj innan flytten tog vid.

Den första veckan på detta läsår började 1000 gånger bättre än förra året. Då min andra natt i Mora spenderades på lasarettet med hjärnskakning och stygn i ögonbrynet men det klarade jag mig ifrån iår 🙌

Första veckan drogs igång med ett race, lite intervaller, löpning i Vinässkogen och INSPARK. 

Insparken här skiljer sig en gnutta eller rätt mycket från andra insparker runt om i landet och vänskapskretsar. Vi tränar hårt i 2 dagar och temat i år var ”Siljan runt och dess toppar”. Alltså vi cyklade Siljan runt (12mil) Och besteg varenda topp antingen via rullskidor, skidgång eller löpning. Väldigt roliga träningsdagar med ett härligt gäng och relativt fint väder. Tyvärr började min rygg strejka på torsdags eftermiddagen så fick bli fotograf/materialare. Kvällen och natten spenderades i ett klubbhus i Siljansnäs. Fredagen var det återigen träning men jag hängde bara med på löpintervallen och sedan tog jag mina rullisar och rulla hem. 

Denna vecka har bjudit på bra träning men även ett laktattest. Tester gick väldigt bra och det är kul att se utveckling! 

Imorogn väntar min första rullskidstävling. Ett långlopp på 42 km hemma på Västgötaslätten. Ska bli riktigt roligt och se vad man går för. Racerapport imorgon! 

Bilder från första veckorna!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s