Ett läger med FAIK, ett i Torsby och värsta förkylningen

*Host* Måste bara få bort dammet ifrån tangenterna,  eller var det ifrån veckans låååååångdragna förkylning.

Vad har hänt sen sist? Jo en hel del. Men jag radar upp en del ”stora” för att det inte ska bli för tråkigt att läsa.

  • Jag tog mig i mål på rullskidstävlingen. 42 km kändes i kropp och knopp. Jag tog mig precis under 2 timmar är 21km var soloåkande. Tråkigt nog inga fler tjejer med så jag vann enkelt min klass.
  • Jag har tränat på, både rullskidor, löpning, skidgång och cykling. Precis sånt som jag ändå måste säga nu, att jag älskar. Det trodde jag inte i augusti förra året. Att blåsa ur lungorna under ett skidgångspass i Gopshusbacken eller en lång rullisrunda på småvägar runt Mora skulle bli något man njöt av. Livet i Mora passar mig.
  • Jag har klarat mina första högskolepoäng, det ger väl ändå vuxenpoäng?
  • Jag var på läger med FAIK Skidor i Isaberg. Vi starta igång lägret med ett härligt skidgångspass som avslutades med stafetter utför slalombacken. Resten av helgen spenderades löpandes eller rullandes på rullskidor på stigar och vägar runt Isaberg. Väldigt bra arrangerat som vanligt när FAIK gör något. Och vilken stämning det är. Alla väntar in alla och alla får hänga på i sitt tempo, vilken klubbkänsla! Fantastiskt.
  • Snöläger i Torsby med klassen. Vi avverkade en massa teknikpass vilket var otroligt roligt. Det är sååååå kul att kolla filmerna ifrån förra året, där jag stod på skateskidorna för första gången på riktigt. Och nu åker jag som inget. Otroligt inspirerande att se att det verkligen händer saker och ting!
  • Konstnatten på Vilhelmsro knöt ihop cafésäsongen för året. En av dom roligaste gångerna att jobba tycker jag. Det är full fart ifrån start på fredagen när porten öppnar tills den stängs på söndagen. Alla som besöker oss är så glada och bara insuper den härliga atmosfären, oasen mitt i stan i lilla staden Falköping.
  • Efter konstnatten drog jag på mig värsta förkylningen, skulle säga mancold x21000. Låg däckad 3 dagar och levde på glass typ. Men nu är det bra igen.
  • Jag är med racercykel, en lila som är så fin att jag bara vill titta och sova med den typ.

Nu är jag påväg tillbaka efter förkylningen. Träning och lite jobb på simhallen här i Mora så rullar dagarna på bra. Jag njuter av mina powernaps till 100% varje dag, sååå himla skönt att vila mitt på dagen.

 

Jag ska försöka uppdatera er oftare, och kram till er som läser. Njut av alla 1000 bilder här nedanför!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s